GÜNCEL HABERLER
Azerbaycan Milli Demokrat Partisi Genel Başkanı Kalender Muhtarlı
18.11.2022
Değerli Gönül Dostları, Bugün Azerbaycan’dan gelen misafirlerimiz, Azerbaycan Milli Demokrat Partisi Genel Başkanı Kalender Muhtarlı, Derneğimiz Azerbaycan Ülke Başkanımız Gazi Komutan Feridun Ahmedli, Türk Dünyası sevdalıları Can Kardeşim Sinan Atçeken, Salih Beyazıtoğlu ile Karabağ Savaşında Şehit General Polat Paşamızın kardeşi İlham Haşimov’u Genel Başkan Yardımcılarımız Prof. Dr. Cemal Zehir, Özcan Yeniay ve Genel Sekreter Yardımcımız Uygar Oral Öztürk, Yönetim Kurulu Üyemiz Emrah Dal kardeşlerimizle misafir ettik..Ülke Başkanımız Feridun Ahmedli komutanımıza yetki belgesini takdim ettik..
GÜNCEL HABERLER
Yakutistan ve Tuva Cumhuriyetinden gelen kıymetli Genel Başkanımız Paris Büyük elçimizi ziyaret etti Genel Başkanımız Paris de ziyaretlerde bulundu. Azerbaycan Milli Demokrat Partisi Genel Başkanı K Çadırımızda Güzel Dostları Ağırladık. Türk Dünyası Olarak Malazgirt deyiz Özbekistan milletvekillerinden aynı zamanda yazar Doğu Türkistan Bağımsızlık hareketi lideri Ümit Ha Romanya’da muhtar bölge Sekel Türklerinin yoğun ya Budapeşte’de Türk Dünyası olarak Türk Devletleri T Prof. Dr. İlyas Topsakal Hocamızla bugün Macarista Türk Dünyası Turan Kurultayı için Budapeşte’de Kah Kıbrıs ve Türk Dünyasını konuştuk Karadağ’da Rozaje’de bulunan Osmanlı-Türk Şehitliğ Demokratik Türk Partisi milletvekillerinden ve Sağ Başmüftümüz Dr. Mustafa Hacı Hocamızla Bölge günde Azebaycan Milletvekilimiz Erşad Bey ve Azerbaycanl Finlandiya Uygur Türkleri Derneği Başkanı Kurban b Katar Ülke Başkanımız olarak atanmıştır. Kırgızistan’ımızın senaristlerinden Sharshenbai A Gence Başkonsolosumuz Zeki Öztürk Beyefendi’yi ziy Azerbaycan’ımızın Gence Vilayetinde Yaylaq Festiva TDT Genel Sekreter Yardımcısı Mirvahid Azimov Türkiye Eğitim Gönüllüleri Derneği Genel Başkanı D Dünyasını değiştiren İskeçe Müftümüz Ahmet Mete’ye Genel Başkanımız Dr. Sadık Ahmet’i kabri başında Dostluk Eşitlik ve Barış Partisi’ni Onursal Başkan Gümülcine Türk Birliği Ziyaretimiz. Bursa Türk dünyası Spor etkinliklerinden Koca yayla Türk Dünyası Şölenindeyiz. Prof. Dr. Mehmet Şükrü Güzel Hocamız bugün merkezi TÜRK DEVLETLER TEŞKİLATI Genel Sekreter Yardımcısı Taşkent Büyükelçisi Sayın Dr. Olgan Bekar ı makamı Buhara Zaripov Botir Komilovich Bey Harezm Bölgesi Vali Uygar Oral Öztürk ve Türk Düny Taşkent Vali Yardımcısı ile görüşmemiz. Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir Bey’i m Batı Trakya Türklerinin efsane lideri şehidimiz Dr Ankara’da Tarım ve Orman Bakanımız Vahit Kirişçi B DEİK Tacikistan İş Konseyi Başkanı Kıymetli Kardeş Doğu Türkistan a Bakış çalıştayı Halit Kanak Adana şube iftar yemeğimizi gerçekleştirdik Türk Dünyası Araştırmalar Enstitümüzün Başkanı Pro Türk Dünyası Belediyeler Birliğini ziyaret Türk Dünyası Derneğinin Geleneksel İftar Yemeği Genel Başkanımız Hemşehrileri ile iftarda bir aray Napolyon Bonapart ın Mısır dan kovulması Irak Türkleri Derneği Başkanı sayın Mithat İbrahim cedid ordusu Mahtumkulu Firaği’yi anmak Genel başkanımız Kırgızistanda Matbaayi Osmanliya Sokmadı dediler. mat Afkanistanda Yeni Dönem Osmanlı da Habeşistan Eyaleti ve Doğu Afrika Osmanlı'da Habeşistan Eyaleti ve Doğu Afrika Osmanlı'da Habeşistan Eyaleti ve Doğu Afrika
  • GÜNCEL HABERLER TÜMÜ